0725576409
0764418881

Preturi reparatii aer conditionat

Cum se calculeaza preturile la reparatiile aerului conditionat la Dinamic Wash Service.

Situatia e asemanatoare cu cea prin care se stabileste pretul pentru reparatia masinii de spalat sau a uscatoarelor.

Ca utilizator normal, in marea majoritate a situatiilor nu aveti cum sa apreciati exact ce defectiune sau alte probleme are sistemul de aer conditionat, uneori nici seria exacta a modelului.

Multe defecte nu se pot vedea, necesitand dezasamblarea aerului conditionat sau teste si masuratori exacte.

Preturile pieselor de schimb (consumabile de obicei: freon, uleiuri, filtre, rulmenti) difera in functie de producatorul/marca aerului conditionat.

reparatii sau intretinere sisteme de aer conditionat

reparatii si intretinere sisteme de aer conditionat

Stabilirea pretului reparatiei:

In teorie se poate estima si telefonic un pret, in functie de descriera dumneavoastra a problemei dar o firma de reparatii profesionista stabileste acest pret dupa verificarea aerului conditionat la domiciliul duneavoastra sau la locatia unde este instalat.

DINAMIC WASH SERVICE incearca sa ofere cele mai bune preturi intotdeauna raportate desigur la calitatea repararea sistemelor. In acelasi timp cautam sa obtinem cele mai bune preturi pentru piesele de schimb si sa alegem cele mai durabile solutii.

Ma intereseaza un pret si doresc sa ma programati pentru o reparatie sau revizie a sistemului de aer conditionat de la domiciliu.

In momentul in care sunteti hotarat sa alegeti o reparatie, pasi de urmat:

1). Ne sunati la telefoanele 0725576409 sau 0764418881;

2). Ne spuneti cat mai simplu ce problema are aerul conditionat, gen: nu mai porneste aerul, aerul nu este suficient de rece pentru temperatura setata din telecomanda, se aud zgomote la unitatea interioara sau exterioara, ventilatorul nu se mai roteste, aerul ventilat are un miros urat sau alta situatie asemanatoare;

3). De comun acord stabilim cand anume putem vedea aparatul;

4). Pe cat posibil incercam sa remediem defectiunea imediat sau comandam chiar atunci piesele necesare pentru reparatia aerului conditionat;

5). Va puteti folosi de aerul conditionat fara probleme, ca inainte de acel defect.